Psychiater

  • Category zorg-ggz zorg-zorg overig
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9025645

Over de functie

Als psychiater bij Maandag® heb je de rol van regisseur van de behandeling en bent je verantwoordelijk voor het medisch psychiatrisch behandelbeleid van patiënten. Je hebt kennis van het uitvoeren van medicatiebeleid conform de laatste richtlijnen. Je adviseert het multidisciplinair team over complexe problematiek tijden behandelingen. Je verricht psychiatrisch onderzoek en bent communicatief vaardig. Je bent een gemotiveerde psychiater en vindt het leuk om een zelfstandige functie als behandelaar te bekleden binnen een gezellig team. Je hebt afwisselende werkzaamheden binnen een professionele organisatie die gericht is op het verlenen van goede zorg.
Jouw werkzaamheden bestaan uit consultatie in het kader van diagnostiek en advisering omtrent farmacotherapeutische behandeling.

Bij Maandag® werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgevers. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk. Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand.

Bij Maandag® werken gespecialiseerde medewerkers samen met jou aan een succesvolle projectinvulling bij onze opdrachtgevers.
Heb jij dit talent en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

- BIG geregistreerde psychiater;
- Kennis en ervaring met verschillende doelgroepen;
- Communicatief vaardig;
- VOG

recruiter van de vacature

Iris Velthuis

recruiter van de vacature

Iris Velthuis