Klinisch psycholoog

  • Category zorg-ggz
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9025643

Over de functie

Als klinisch psycholoog bij Maandag® behandel je patiënten in een multidisciplinair team. Je hebt specialistische deskundigheid op het gebied van diagnostiek en indicatiestelling en het gebied van de psychologische behandeling. Je hebt ervaring met groepsbehandelingen als individuele behandelingen. Je hebt een actieve bijdrage aan de behandelinhoudelijke en procesmatige ontwikkeling van een behandelprogramma. Je bent toegankelijk, optimistisch en specialistisch. Je bent geïnteresseerd in wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de zorg.
Je voornaamste taken zullen zijn MDO, supervisie, werkbegeleiding, diagnostiek, indicatiestelling en behandeling. Je wil meedenken in het belang van de organisatie en je hebt een creatieve geest. Je vindt het leuk om je te ontwikkelen binnen de GGZ en bent hier ook continue mee bezig. Kortom: je hebt een gevarieerd takenpakket, je werkt samen met een enthousiast multidisciplinair team in een dynamische werkomgeving!

Bij Maandag® werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgevers. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk. Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand.
Bij Maandag® werken gespecialiseerde medewerkers samen met jou aan een succesvolle projectinvulling bij onze opdrachtgevers.

Heb jij dit talent en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

- Je bent enthousiaste BIG geregistreerd klinisch psycholoog;
- Kennis van verschillende psychologische behandelingsmethodes zoals CGT, EMDR en schematherapie;
- Positieve Verklaring Omtrent Gedrag vereist;

recruiter van de vacature

Iris Velthuis

recruiter van de vacature

Iris Velthuis