GZ Psycholoog

  • Category zorg-ggz
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9025641

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een vakbekwame en zelfstandige GZ-psycholoog. Je houdt je bezig met diagnostiek, het stellen van indicaties en het toepassen van behandelmethodes. Je bent verantwoordelijk voor de diagnose en het psychologische behandeltraject. Je begeleid de basispsychologen bij het uitvoeren van een behandeling. Je biedt deskundige hulp bij psychische problemen van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Je bent gemotiveerd om een andere te kunnen helpen door middel van verschillende behandelmethodes, jij richt je volledig op mensen met allerlei problemen op psychisch gebied en op sociaal en emotioneel vlak. Jou missie is om de juiste diagnoses stellen en iemand sterker en onafhankelijker te maken met je behandelmethodes. Je geeft inzichten mee die nodig zijn, voor jou is ieder mens uniek en je verdiept je graag in het verhaal van de persoon die tegenover je zit!

Je taken zullen zijn:
• Intakes en diagnostiek bij cliënten met diverse psychische klachten
• Als regiebehandelaar bewaak je de kwaliteit en effectiviteit van de behandelingen
• (basis)Psychologen coachen

Als GZ-psycholoog bij Maandag® werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgevers. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk. Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand. Er zijn volop mogelijkheden voor je eigen professionele ontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek.

Bij Maandag® werken gespecialiseerde medewerkers samen met jou aan een succesvolle projectinvulling bij onze opdrachtgevers.

Heb jij dit talent en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

- BIG-registratie als GZ-psycholoog;
- VOG

recruiter van de vacature

Iris Velthuis

recruiter van de vacature

Iris Velthuis