Anios Verzekeringsgeneeskunde

  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • Category zorg-ggz zorg-ziekenhuizen
  • remoteId 9025640
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een enthousiaste en professionele ANIOS verzekeringsgeneeskunde. Jij beoordeelt cliënten die door sociaal medische oorzaak of ziekte (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken. Deze cliënten zijn in een uitkeringssituatie beland of hebben arbeidsongeschiktheidsuitkering aangevraagd.
Als ANIOS start je met een verkorte basisopleiding van 4 tot 6 weken. Dit is een leer-werktraject, waarbij je in de praktijk onder supervisie van een ervaren verzekeringsarts werkzaamheden verricht en daarnaast de theoretische kaders krijgt aangereikt. Je persoonlijke kwaliteiten kenmerken zich door integriteit, deskundigheid, respect en resultaatgerichtheid.

Als ANIOS bij Maandag® werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgevers. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk.
Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand.

Bij Maandag® werken gespecialiseerde medewerkers samen met jou aan een succesvolle projectinvulling bij onze opdrachtgevers.

Heb jij dit talent en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

- Master opleiding geneeskunde afgerond en BIG geregistreerd;
- Werkervaring in de sociale geneeskunde of in het ziekenhuis is een pré, maar geen vereiste;
- VOG

recruiter van de vacature

Iris Velthuis

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden