Dementiespecialist

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9025589

Over de functie

Ben jij een echte Specialist op het gebied van Dementie en daarmee gepaard gaande onbegrepen gedrag? Vind jij het leuk om als Verzorgende IG of Verpleegkundige te achterhalen wat het probleem achter het probleem is? Grijp je kans!

Vanuit organisaties binnen de Ouderenzorg krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste functies in te vullen op het gebied van Dementie en onbegrepen gedrag.
Dementie gaat niet altijd, maar wel regelmatig gepaard met onbegrepen gedrag. Onder dit ook wel probleemgedrag genoemde gedrag, verstaan we alle gedrag van de cliënt dat deze cliënt en/of haar omgeving als moeilijk hanteerbaar ervaart. Veel probleemgedrag is afhankelijk van de situatie, de persoonlijkheidskenmerken van de cliënt zelf en de mensen om hem of haar heen. Je kunt het vergelijken met koorts. Het is een manier om aan te geven dat er sprake is van een ander probleem. Net zoals koorts aangeeft dat er iets met het lichaam aan de hand is. Probleemgedrag is soms voor de cliënt de enige manier om zich te uiten.
Weet jij te achterhalen wat het probleem achter het gedragsprobleem is?

In de gehele regio West-Brabant en Midden-Brabant hebben we leuke, mooie functies beschikbaar en zijn we op zoek naar jou als vakbekwame Dementiespecialist, waarbij je werkt in de rol van Verzorgende IG of Verpleegkundige.
Vanuit een (VAST) dienstverband ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers, dicht bij jou in de buurt. Je hoeft dus niet de hele regio door te rijden.

Deze afdelingen kunnen zowel grootschalig als kleinschalig zijn qua setting. Extramuraal behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.
In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we samen wat het beste bij je past, zodat we een goede selectie van opdrachten voor je kunnen maken.

In deze functie ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar en een groot contract bestaat ook tot de mogelijkheden.
De startdatum is bespreekbaar.

Functie eisen

Als Dementiespecialist heb je:
• Een MBO diploma Verzorgende IG of een MBO diploma Verpleegkunde
• Ervaring in de Ouderenzorg
• Kennis en/of affiniteit met de Dementie doelgroep (PG)
• Een flexibele instelling

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald in schaal 35 (niveau 3) of 45 (niveau 4) op basis van opleiding en ervaring.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Annebel Buermans

recruiter van de vacature

Annebel Buermans