GZ psycholoog afdeling FPA

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9025591

Over de functie

Altijd al willen werken als forensisch GZ-psycholoog, maar heb je hier nog geen concrete ervaring in? Of heb je deze ervaring al wel maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen jouw vakgebied? Dan is dit de nieuwe uitdaging zijn die jij zoekt.

Op de afdeling (FPA) waar je in een multidisciplinair team komt te werken wordt behandeling en/of verpleging geboden aan mensen die een delict hebben gepleegd dat (mede) het gevolg is van de aanwezigheid van een psychische stoornis. De behandeling kan plaatsvinden tijdens of na de uitvoering van de feitelijke strafoplegging voor het delict. Kenmerkend voor de FPA is de combinatie van de beveiliging én behandeling (beveiligde zorg). De FPA is de essentiële schakel tussen de forensische keten en de reguliere GGZ.

Functie eisen

• BIG-registratie als GZ-psycholoog;
• Affiniteit en/of ervaring met forensische psychologie;
• Bij voorkeur ervaring met EMDR, CGT, schematherapie en/of MBT.

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden jou een salaris conform CAO GGZ, je wordt ingeschaald in schaal 65, de trede op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer, een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld tot de voorwaarden. Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je, zoals hierboven aangegeven, een opdracht voor de lange termijn vervullen, diversiteit en afwisseling met kortere opdrachten behoort ook tot de mogelijkheden
Wil jij in gesprek gaan over de mogelijkheden die er voor jou bij Maandag® zijn? Neem dan met mij contact op via onderstaande contactgegevens.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers