GZ psycholoog afdeling FPA

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9025591

Over de functie

Wil jij werken binnen een instelling voor gespecialiseerde GGZ, gelegen in een idyllische omgeving in de buurt van Den Bosch? Heb jij interesse in en/of ervaring met Acute en Forensische psychologie? Lees hier dan verder over jouw toekomst als GZ-psycholoog!
Altijd al willen werken als forensisch GZ-psycholoog, maar heb je hier nog geen concrete ervaring in? Of heb je deze ervaring al wel maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen jouw vakgebied? Dan is dit de nieuwe uitdaging zijn die jij zoekt.

Op de afdeling (FPA) waar je in een multidisciplinair team komt te werken wordt behandeling en/of verpleging geboden aan mensen die een delict hebben gepleegd dat (mede) het gevolg is van de aanwezigheid van een psychische stoornis. De behandeling kan plaatsvinden tijdens of na de uitvoering van de feitelijke strafoplegging voor het delict. Kenmerkend voor de FPA is de combinatie van de beveiliging én behandeling (beveiligde zorg). De FPA is de essentiële schakel tussen de forensische keten en de reguliere GGZ.

Functie eisen

• Je bent BIG geregistreerd als GZ-Psycholoog.
• Jij hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep.
• Jij beschikt over kennis en ervaring met psychologische (test-) diagnostiek en kort- en langdurende behandeling, waaronder cognitieve gedragstherapie.
• Je bent bekend met Psychotherapie, EMDR, Schema therapie en/of MBT.

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers