Leerkracht basisonderwijs

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9025551

Over de functie

Geen leerling is hetzelfde en daar kan jij als geen ander op inspelen. Ben jij dit schooljaar nog toe aan een nieuwe Maandag®. Laat het me weten!

Als leerkracht ben jij verantwoordelijk voor de sfeer en de leeromgeving van de kinderen. Jouw hart ligt bij het begeleiden van kinderen naar een goede toekomst. En daarnaast begeleid je leerlingen ook in hun sociaal-emotionele en morele ontwikkeling.
Maandag® Alkmaar is op zoek groepsleerkrachten. Hierbij kun je denken aan tijdelijke functies maar ook structurele functies behoren tot de mogelijkheden. Zie jij jezelf werken met een werkgever die staat voor jouw ontwikkeling en kan je niet wachten om aan de slag te gaan binnen het primair onderwijs? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

- Afgeronde PABO opleiding
- Recente werkervaring in de bovenbouw
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Arlene Wierda

recruiter van de vacature

Arlene Wierda