Verzorgende IG

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9025519

Over de functie

Jij gelooft in betere zorg en wil het verschil maken in het leven van bewoners! We zijn op zoek naar nieuwe inspirerende en energieke medewerkers die minimaal 18 uur per week aan de slag willen als verpleegkundige. Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden is de kern van het werk. Dit doe je vanuit een positieve kijk op gezondheid. Dit betekent dat je uitgaat van ieders eigen kracht en de mogelijkheid om zelf regie te voeren. Aandachtig, integer en samen zijn de sleutelwoorden hierin. Iedereen is uniek en daar stem jij de zorg op af, persoonlijk en dichtbij. Je gaat werken in een zelf organiserend, hecht en een leuk team. Krijg je er al zin in?

Werken in de thuiszorg is afwisselend en uitdagend. Er wordt een verhoogde mate van zelfstandigheid verwacht waarbij je in bezit moet zijn van creatief denkvermogen. Doordat je bij de klant aan huis komt, ben je echt te gast en vereist het goede communicatie en inzichten in de situatie. Je schakelt disciplines in wanneer je beoordeelt dat dit nodig is, in samenspraak met de klant. Als verzorgende IG begeleid en ondersteun je jouw cliënten bij het behouden van hun eigen regie. Dit doe je bijvoorbeeld door je cliënten te helpen bij het maken van keuzes en te stimuleren tot zelfredzaamheid. Je hebt regelmatig contact met de wijkverpleegkundige, collega- verzorgenden en verpleegkundigen en ook heb je regelmatig afstemming met behandelaren.

Om de beste zorg te bieden, wordt verwacht dat jij als verzorgende kritisch bent, hard wilt werken en jezelf continu wilt blijven ontwikkelen. Dit vraagt om flexibiliteit, doorzettingsvermogen, en zelfregie.

Functie eisen

• Afgeronde opleiding Verzorgende IG;
• Bevoegd en bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen;
• Je bent flexibel en bereid gebroken diensten te werken;
• Je bent praktische ingesteld en weet van aanpakken;
• Een warm hart voor cliënten en hun naasten.

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

recruiter van de vacature

Anne Engelen

recruiter van de vacature

Anne Engelen