Verkeerskundige

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9025510

Over de functie

Op Eerste Pinksterdag 1955 stond in Nederland de eerste file, bij knooppunt Oudenrijn. Dit was ongezien en groot nieuws voor alle buurtgemeentes! Vanuit alle dorpen in de buurt kwamen de bewoners dan ook een kijkje nemen naar dit nieuwe fenomeen.
Het aantal personen met een auto groeit nog steeds, het digitale tijdperk zorgt voor veel meer pakketten per post, dus ook veel meer verkeer op de weg! Ook het gebruik van het Openbaar Vervoer groeit. Niet gek dat er in 2018 door het Rijk €2,6 miljard wordt geïnvesteerd in de Nederlandse Infrastructuur.
In Limburg zijn de aanleg van de Buitenring Parkstad, project Roermond Bereikbaar en de totstandkoming van de tunnels in Maastricht goede voorbeelden van ruimtelijke transformaties. Maar ook kleinere interventies kunnen grote gevolgen hebben. Denk aan drempels in de bebouwde kom of de plaatsing van nieuwe verkeersborden op een druk kruispunt.
Vanuit de Maandag® vestiging Maastricht ben ik op zoek naar een Verkeerskundige die een twinkeling in de ogen krijgt bij eerder genoemde grote- of juist kleinere projecten.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de switch van adviesbureau naar gemeente? Ben je nu adviseur verkeer en wil je meer richting beleid? Of misschien juist wel wisselen van gemeente?
Kortom, heb jij ervaring met verkeer? Solliciteer!

De aanvragen die wij krijgen vanuit ons netwerk zijn vaak erg divers. Divers betekend voor een detacheringsbureau een grote mate van afwisseling in opdrachten en werkomgeving. Denk aan functies waarbij je gaat adviseren rond regionale en stedelijke vervoersplanologische vraagstukken, stedelijke verkenningen en inpassingsvraagstukken. Ook functies binnen het Dynamisch Verkeersmanagement blijven bij ons terugkomen.

Functie eisen

Niet geheel onbelangrijk…wat biedt Maandag® jou? Dat vertel ik liever in een persoonlijk gesprek, het is ten slotte maatwerk wat we doen. Maar als tip van de sluier; wist je dat er de mogelijkheid bestaat om vanuit een dienstverband bij Maandag® verschillende opdrachten uit te voeren? Dus vastigheid wat betreft het inkomen en flexibiliteit wat betreft de opdrachten en werkomgeving.
Interessant? Dan nodig ik je graag uit om hier verder over te praten! Niet interessant? Dan nodig ik je graag uit om over de andere opties te praten!

Wat mag jij verder van ons verwachten?
Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een collectieve pensioenregeling. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy.

recruiter van de vacature

Koen Bezemer

recruiter van de vacature

Koen Bezemer