Adviseur Milieu

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9025483

Over de functie

16 Oktober 2017, wat een maandag was dat! Officieel de warmste 16 oktober OOIT gemeten in De Bilt. Maar liefst 24,4 graden Celsius haalde de thermometer!
Ja, in 2017 was het milieu volop in ontwikkeling. Wat te denken van de VS en het klimaatverdrag van Parijs, de sterke groei in zonnepanelen en de elektrische en hybride auto’s die niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn?!
Het jaar 2018 beloofd ook weer veelbewogen te worden op het gebied van milieu. Op 21 maart worden er weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Deze zijn natuurlijk ook van invloed op de uitvoering van het (lokale) milieubeleid.
Wat ook van invloed op het milieu gaat zijn, ben JIJ!
Team Ruimtelijk en Bestuurlijk Domein van Maandag® Maastricht biedt jou de kans om op strategisch/uitvoerend vlak een actieve rol te gaan spelen binnen de thematiek van milieu. Dit kan je gaan doen bij één van onze opdrachtgevers binnen de lokale overheid in Limburg.
Vergunningverlener, beleidsmedewerkers handhaver, toezichthouder, iedereen krijgt een kans!
Graag kom ik met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
Van een steentje bij WILLEN dragen naar een steentje bij KUNNEN dragen...ook in 2018.

Functie eisen

Wat vragen wij?
• Een afgeronde HBO/WO opleiding binnen RO/Milieu/Civiele Techniek (of iets vergelijkbaars).
• Minimale werkervaring van 2 jaar in het vakgebied RO/Milieu/Civiele Techniek.
• Jij bent een mensen-mens en maakt daarom makkelijk contact met anderen.
• Overtuigingskracht zit in jouw bloed, maar wel gecombineerd met bestuurlijke sensitiviteit.

Niet geheel onbelangrijk…wat biedt Maandag® jou? Dat vertel ik liever in een persoonlijk gesprek, het is ten slotte maatwerk wat we doen. Maar als tip van de sluier; wist je bijvoorbeeld dat er de mogelijkheid bestaat om vanuit een dienstverband bij Maandag® verschillende opdrachten uit te voeren? Dus vastigheid wat betreft het inkomen en flexibiliteit wat betreft de opdrachten en werkomgeving.
Interessant? Dan nodig ik je graag uit om hier verder over te praten! Niet interessant? Dan nodig ik je graag uit om over de andere opties te praten.
Wat mag jij verder van ons verwachten?
Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een collectieve pensioenregeling. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy.

recruiter van de vacature

Koen Bezemer

recruiter van de vacature

Koen Bezemer