KCC medewerker Sociaal Domein

  • Category sociaal domein
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9025320

Over de functie

Als KCC medewerker binnen het Sociaal Domein ben jij het visitekaartje van de gemeente. Je helpt burgers, bedrijven en instellingen met al hun vragen op een klantgerichte en professionele wijze. Je bent verantwoordelijk voor de 1e lijns werkzaamheden, zoals receptie, telefooncentrale, postafhandeling en frontoffice Burgerzaken en vergunningen. Als KCC medewerker ben je dienstverlenend en heb je een klantgerichte en efficiënte werkwijze.
Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Professionals die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur.

Functie eisen

• Recente werkervaring als KCC medewerker binnen een gemeente
• Kennis van key2Burgerzaken
• Op korte termijn beschikbaar

Voldoe je niet aan bovenstaande functie eisen? Dan wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.
Maandag® detacheert hoger opgeleide professionals binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs en binnen de overheid. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en professionals tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

recruiter van de vacature

Vera Enklaar

recruiter van de vacature

Vera Enklaar