Verpleegkundige Specialist GGZ

  • Category zorg-ggz
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9025295

Over de functie

Ben jij een geregistreerd Verpleegkundig Specialist GGZ die op zoek is naar variatie en verantwoordelijkheid?

Binnen Maandag® hebben we verschillende mogelijkheden: Zo kan je als Verpleegkundig Specialist GGZ met een vast dienstverband bij Maandag werken. Je voert dan verschillende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers uit. Ook kun je bij één vaste opdrachtgever aan de slag, voor de langere termijn.

Momenteel zoeken wij voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Zwolle Verpleegkundig Specialist GGZ (uren in overleg).

In deze functie vergroot je samen met de cliënt de veerkracht en het persoonlijk functioneren door het inzetten van herstelinterventies en behandelinterventies, ondersteund door een multidisciplinair team. Je werkt vanuit de specialistische GGZ, maar onderhoudt goede banden met ketenzorgpartners en zet hen in t.b.v. het resultaat dat je samen met je cliënt hebt bepaald. Binnen je werkzaamheden kan je jezelf verzekerd voelen van de back-up van een klinische faciliteit voor een kortdurende crisis of aanvullende behandeling.

Functie eisen

Als Verpleegkundig Specialist voldoe je aan de volgende eisen
• Je beschikt over een afgeronde relevante beroepsopleiding;
• Je hebt een geldige BIG-registratie als Verpleegkundig Specialist;

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Heb je interesse in bovenstaande opdracht? Of wil je graag meer weten over de andere mogelijkheden die wij hebben voor jou als Verpleegkundig Specialist? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Gerline Zwama

recruiter van de vacature

Gerline Zwama