Docent Nederlands 1e Graad

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9025254

Over de functie

Voor een grote streekschool in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een didactisch sterke Docent Nederlands 1e Graad. Het betreft een zwangerschapsvervanging vanaf de herfstvakantie tot aan de zomervakantie voor 0.7 FTE. De school biedt onderwijs aan de stromingen VMBO tot en met Gymnasium. Jij zal werkzaam zijn binnen de afdeling HAVO/VWO en zal lesgeven aan bovenbouwleerlingen HAVO & VWO inclusief eindexamenklassen (en één brugklas Atheneum). De school zoekt een inhoudelijk sterke Docent die kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt een eigen visie op het onderwijs en weet hiermee een meerwaarde te creëren binnen de school.

Kenmerkend voor de school is dat zij een onderwijsaanbod hebben dat gericht is op een brede vorming. Het gaat dus niet alleen om kennis en vaardigheden maar ook op: religieus, intellectueel, cultureel, technologisch en fysiek gebied. Zo bereiden zij de leerlingen goed voor op hun vervolgstudie en hun plaats in de samenleving. Daarnaast is er volop gelegenheid om talenten de ruimte te geven. Voorbeelden van talentenprogramma’s zijn bijvoorbeeld Cambridge English, het programma U-talent en het Entreprenasium.

Functie eisen

• In het bezit van een 1e Graad lesbevoegdheid Nederlands (of in de afrondende fase van je opleiding);
• relevante stage- en / of werkerving;
• Je wordt wild van spel- en grammaticafouten;
• Je beleeft plezier aan het overbrengen van de Nederlandse taal en cultuur;
• Een duidelijke visie op het onderwijs;
• Je weet jezelf als interim Docent inhoudelijk te onderscheiden.

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de publieke sector. Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Geprikkeld en wil je meer van Maandag®? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met de Recruiter: nick.vontsteen@maandag.nl of 0630936812.

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen