Docent AVO

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9025136

Over de functie

Per direct zijn wij op zoek naar een Docent AVO (1FTE) voor een het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Wegens het groeiende leerlingenaantal is er ruimte voor uitbreiding. Bij goed functioneren is er een kans op een vaste aanstelling bij de school. Je geeft les aan leerlingen uit het tweede leerjaar van het VMBO (cluster 4). Op deze VSO krijgen leerlingen van 12 tot 20 jaar met psychiatrische problematiek, onderwijs op VMBO-niveau.

Het gaat om leerlingen die om diverse redenen zijn vastgelopen in het regulier onderwijs en behoefte hebben aan een gestructureerde omgeving met kleine klassen, extra begeleiding en aandacht voor zowel de sociaal emotionele als didactische ontwikkeling.

Je doel is deze leerlingen een veilige, gestructureerde plek te bieden, zodat zij weer tot leren en ontwikkeling komen en wanneer mogelijk doorstromen naar het regulier voortgezet onderwijs.

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een PABO OF 2e Graad bevoegdheid (of in de laatste fase van je opleiding)
• Je hebt recente stage- en/of werkervaring binnen het SBO (bij voorkeur) cluster 4;
• Je hebt affiniteit met leerlingen uit het autistisch spectrum;
• Je staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met de problematieken van leerlingen uit het SBO.

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de publieke sector. Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Geprikkeld en wil je meer van Maandag®? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met de Recruiter: nick.vontsteen@maandag.nl of 0630936812.

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen