Leerkracht SBO Groep 8

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9025128

Over de functie

Voor een school binnen het Speciaal Basis Onderwijs (SBO) zijn wij op zoek naar een Leerkracht voor groep 8 (1FTE). Het betreft een ambitieuze SBO school in de regio Utrecht. Net als reguliere basisscholen werken zij aan de kerndoelen volgens de Wet Primair Onderwijs.

Wanneer leerlingen worden aangemeld, is er vaak een sterk verminderd gevoel van welbevinden. De school vindt het erg belangrijk dat ieder kind met plezier naar school gaat. Binnen de school is er genoeg ruimte om te groeien voor zowel leerlingen als leerkrachten. Je mag er zijn zoals je bent. Dit vindt de school erg belangrijk. Binnen de school wordt er gewerkt op een handelingsgerichte- en opbrengstgerichte manier. Om goed in beeld te brengen, wat het kind nodig heeft, kijken zij naar het individuele kind met zijn of haar mogelijkheden. Er wordt onder andere gekeken naar cognitieve capaciteiten van het kind en het niveau van sociaal emotionele ontwikkeling. Op basis van de onderwijs- en begeleidingsbehoeften wordt er passend onderwijs geboden.

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een PABO (of in de afrondende fase van je opleiding)
• Je hebt recente stage- en/of werkervaring binnen het SBO;
• Je hebt aantoonbare affiniteit met leerlingen uit het autistisch spectrum;
• Je staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met de problematieken van leerlingen uit het SBO.

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals binnen de publieke sector. Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Geprikkeld en wil je meer van Maandag®? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met de Recruiter: nick.vontsteen@maandag.nl of 0630936812.

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen