Wijkverpleegkundige

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9024955

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan als Wijkverpleegkundige bij een kleinschalige organisatie die ambitie heeft om uit te groeien tot een grote organisatie? Lees dan snel verder

Als Wijkverpleegkundige heb je een groot aandeel in het welzijn van de cliënten thuis. Doormiddel van het stimuleren, indiceren, signaleren en coördineren geef je als verpleegkundige vorm aan de zorg voor de cliënt. Daarnaast coach en ondersteun je het team van verpleegkundigen en verzorgenden bij het uitvoeren van het zorgleefplan. Je verricht verpleegtechnische handelingen waar nodig en werkt mee aan de dagelijkse uitvoering van de zorg. Als Wijkverpleegkundige heb je het totaaloverzicht in de wijk en ben je de spil in het web. Tevens ben jij eindverantwoordelijk voor de zorginhoudelijke taken.
Je zal aan de slag gaan bij een kleinschalige thuiszorgorganisatie die wil doorgroeien. Het hebben van ambitie is dan ook zeker belangrijk! Daarnaast ben jij empathisch en avontuurlijk. Tevens ga jij een discussie niet uit de weg.

Functie eisen

- Diploma HBO-V
- Bekwaam met de verpleegtechnische handelingen
- BIG geregistreerd
- Rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Meike Molenaar

recruiter van de vacature

Meike Molenaar