IC verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9024944

Over de functie

Kan jij snel schakelen in onverwachte situaties? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Solliciteer dan op deze functie!

Als IC verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de meest kwetsbare groep patiënten: als het elders te moeilijk wordt, komen de patiënten naar de Intensive Care. Om die reden zijn er veel patiënten met een complexe zorgvraag. Als IC verpleegkundige begeleid je de binnenkomst van een patiënt en vang je zijn of haar familie op. Je houdt de patiënt nauwlettend in de gaten waardoor je snel kan ingrijpen in een acute situatie. Tijdens een reguliere werkdag bewaak je meerdere patiënten waarbij je veel werkt met apparatuur om zo onder andere de ademhaling, hartslag, lichaamstemperatuur en bloeddruk te meten. Aan de hand hiervan bepaal je of er extra stappen genomen moeten worden. Daarnaast voer je de reguliere verpleegkundige werkzaamheden uit zoals het inbrengen van infusen en verzorgen van wonden. Met je collega’s bespreek je welke zorg iemand nodig heeft , zo kom je altijd tot een volledig en breed gedragen behandelplan.

Functie eisen

- MBO/HBO gediplomeerd verpleegkundige met specialisatie IC
- BIG geregistreerd
- Snel kunnen schakelen in onverwachte situaties
- Werkervaring op de IC
- Bekwaam met verpleegtechnische handelingen

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Meike Molenaar

recruiter van de vacature

Meike Molenaar