Tactisch Inkoper

  • Category financieel
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9024940

Over de functie

Als het om alle inkoopvraagstukken gaat, ben jij als Tactisch Inkoper hét vaste aanspreekpunt voor medewerkers en het management binnen jouw domein. Je adviseert over uiteenlopende inkoop- en contractvraagstukken en je biedt ondersteuning bij complexe Europese en nationaal openbare inkoop- en aanbestedingstrajecten . Deze trajecten voer je ook uit, waarbij je put uit een breed scala van methodieken. Niet alleen breng je de vraag overzichtelijk in kaart; je analyseert deze en weet conclusies te trekken binnen de gestelde kaders. Zo kom je uiteindelijk met goede oplossingen die je aan de klant voor kunt leggen. Tevens bewaak je de kaders en processen, fungeer je als business partner en ben je projectleider in de doorontwikkeling van inkoopprojecten.

Functie eisen

• Een hbo- of wo-diploma op het gebied van Inkoop en Aanbestedingen.

• Minimaal 5 jaar ervaring binnen een inkoopfunctie bij de overheid.

• Aantoonbare kennis van aanbestedingsregelgeving en inkoopprocedures.

• Je weet veel over theoretische en praktische inkoop, met name op het gebied van Europese en nationale aanbestedingen.

• Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Daarnaast ben je sterk als het gaat om teamwork: met jouw expertise en overtuigingskracht weet je teamgenoten en management mee te krijgen met jouw ideeën en adviezen.

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden jou een marktconform salaris. Tevens ontvang je een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken en hebben wij een eigen Maandag® Academy die trainingen op maat verzorgt. Tijdens je opdracht word je altijd ondersteund door de accountmanager en de recruiter. Ook maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk binnen het financiële vakgebied te vergroten.

Is deze vacature net niets voor jou? Geen zorgen: bij Maandag® hebben we nog volop andere vacatures, dus kijk gerust rond.

recruiter van de vacature

Maru Palstra

recruiter van de vacature

Maru Palstra