Gedragswetenschapper

  • Category zorg-zorg overig
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9024938

Over de functie

Maandag® Maastricht verbreed haar focus nu ook binnen de jeugdzorg! Om deze reden ben ik onder andere op zoek naar een gedragswetenschapper.

Gedragswetenschappers leveren een actieve bijdrage aan het verbeteren van de ontwikkeling van kinderen en jeugdigen. Je richt je vanuit je deskundigheid op het verminderen of oplossen van opvoedingsproblematiek.
Je geeft leiding en adviseert in het kader van inhoudelijk beleid en methodieken, je verricht (psych) diagnostiek ten behoeve van een juiste indicatiestelling en/ of behandeling en je ondersteunt jeugdzorgwerkers ten aanzien van het plan van aanpak zodat zij adequaat het gezin/systeem kunnen begeleiden. Kortom; jij bent de spil in het web!

Functie eisen

• Afgeronde relevante universitaire opleiding gedragswetenschapper (ontwikkelingspsychologie, orthopedagogiek of GZ-psycholoog).
• Kennis van (erkende) therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden.
• Kennis van jeugdzorgsysteem/ SKJ registratie.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kan je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 netto per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil je met mij in gesprek om jouw motivatie voor een samenwerking met Maandag® te bespreken? Bel me dan op, 06-13249632 of mail naar nathalie.puts@maandag.nl

recruiter van de vacature

Nathalie Puts

recruiter van de vacature

Nathalie Puts