Beleidsmedewerker Sociaal Domein

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • Category sociaal domein
  • remoteId 9024923
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Vind jij het leuk om een brug te slaan tussen theorie en praktijk door vernieuwende ideeën naar voren te brengen en deze te vertalen naar concrete beleidsplannen en verordeningen? Heb je kennis van de wet- en regelgeving in het sociaal domein?
Dan hebben wij een interessante opdracht voor je!

Als beleidsmedewerker Sociaal Domein heb je een zeer breed takenpakket en is bijna iedere dag is anders. De een is gespecialiseerd in WMO, de ander in jeugd, Onderwijs, Participatie, Schuldhulpverlening of minimabeleid.
Je doel is het ontwikkelen en aanpassen van gemeentelijk beleid met betrekking tot maatschappelijke ontwikkeling. Je adviseert het bestuur en analyseert de knelpunten.

Word jij enthousiast over bovenstaande beschrijving?
Reageer dan snel!

Functie eisen

-Je hebt een HBO opleiding afgerond (juridisch/bestuursrechtelijke richting);
-Je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie binnen de gemeentelijke overheid;
-Je hebt ruime kennis van het werkterrein Sociaal Domein en bent op de hoogte van de nieuwste wetgevingen en ontwikkelingen.
-Je hebt een politieke antenne, bent overtuigend en communicatief sterk.

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure. Wel houden we jou cv in ons bestand!

recruiter van de vacature

Marree Kemps

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden