Financial Controller

  • Category financieel
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9024812

Over de functie

Bij Maandag® zijn we altijd op zoek naar sterke Financial Controllers. Deze keer voor de regio Utrecht, waar je voor een van onze opdrachtgevers aan de slag zult gaan.

Jij ondersteunt het hogere management van de organisatie. Bij complexe financiële en bedrijfskundige vraagstukken kunnen jouw teamleden bij je aankloppen voor ondersteuning en advies. De huidige financiële stand van zaken houd je goed in de gaten en je signaleert de ontwikkelingen en knelpunten op financieel gebied. Op basis van jouw analyses kunnen complexe vraagstukken worden ontrafeld. Door jouw expertise ben jij het aanspreekpunt voor het management en ben je een stevige gesprekspartner in het overleg met het management en de eventuele andere controllers. Tevens houd jij je als Financial Controller bezig met het optimaliseren van de AO/IC processen.

Functie eisen

• Een afgeronde financiële of bedrijfseconomische opleiding op HBO of WO niveau

• Minimaal 3 jaar ervaring binnen Gemeente- en/of Provincieland in een soortgelijke functie

• Gevorderd in Excel

• Ervaring met SAP en/of Key2Finance

Verder ben je een stevige gesprekspartner die met een open en kritische blik naar alle informatie kijkt.

Mocht je ook al verschillende domeinen hebben gezien in je eerdere werkervaring (Sociaal Domein, Ruimtelijk Domein, Zorg, Woningcorporaties, etc.), dan is dat een enorme pre.

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden jou een marktconform salaris. Ook ontvang je een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Wij bieden mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken en hebben een eigen Maandag® Academy die trainingen op maat verzorgd.

Je maakt deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Finance te vergroten.

Is deze vacature het niet helemaal voor jou? Kijk gerust verder op onze website: wij bieden namelijk volop interessante vacatures voor sterke professionals die bruisen van de energie en het verschil willen maken.

recruiter van de vacature

Maru Palstra

recruiter van de vacature

Maru Palstra