Docent Natuur-/Scheikunde

  • Region friesland flevoland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9003209
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Leest: 'massa-energie vergelijking E=mc^2' voor jou als een roman? Ben je zowel vakinhoudelijk als pedagogisch sterk en heb jij een afgeronde 1e of 2e graads opleiding voor docent Natuurkunde en/of Scheikunde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Maandag® Leeuwarden is voor verschillende opdrachtgevers altijd op zoek naar toppers binnen hun vakgebied. Ben jij een inspirator die graag talenten stimuleert, inspireert en begeleidt in hun ontwikkeling en geef jij als docent naast huiswerk ook een boodschap mee aan leerlingen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden die we graag met jou willen ontdekken zodat jij kunt beginnen aan een nieuwe Maandag®.

Als docent Natuur- of Scheikunde word je, rekening houdende met jouw ervaring en wensen, ingezet op een school of juist diverse scholen. Daarnaast kun je lesgeven aan leerlingen in klassen van verschillende niveaus. Op een creatieve wijze begeleidt jij jouw leerlingen door de lesstof. Je hebt aandacht voor de leerling die jouw hulp hard nodig heeft en weet de leerling die de stof goed beheerst extra uit te dagen. Door jouw manier van lesgeven en door in te spelen op de behoeften van jouw leerlingen weet je het beste uit je leerlingen te halen.

De volgende werkzaamheden vallen onder jouw verantwoordelijkheid:
• Lesgeven aan niveaus VMBO/Havo en Vwo
• Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsplannen en -materialen
• Het zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen voor leerlingen
• Het verrichten van algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs

Functie eisen

- Je hebt een 1e of 2e graad lesbevoegdheid Natuur- of Scheikunde (of je zit in de afrondende fase van de lerarenopleiding)
- Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd.
- Je hebt minimaal 1 jaar werk- en/of stage ervaring binnen het voortgezet of middelbaar onderwijs

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Sanne Lindeman

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden