Docent Wiskunde 1e graad

  • Category primair onderwijs
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9007258

Over de functie

Machten, wortels, breuken en kansrekeningen. Als docent Wiskunde weet jij op een ludieke manier je leerlingen voor het vak Wiskunde te boeien en ben je in staat om op een praktische wijze ingewikkelde formules uit te leggen aan je leerlingen.

Bij Maandag® bieden wij je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende keukens in combinatie met financiële zekerheid. Dit houd in dat je via Maandag® de kans krijgt om verschillende projecten te vervullen. Je gaat hierbij de uitdaging aan om jouw wiskundige kennis op een enthousiaste wijze over te brengen op je leerlingen. Je vind het leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van leerlingen en draagt zorg voor een optimale lesinvulling. Herken jij jezelf hier in? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor dit schooljaar of alvast voor na de zomervakantie! Aantal uren, locaties en type school zijn variabel en kunnen we aanpassen aan jouw wensen.

Maandag® biedt jou:
- Een breed netwerk
- Coaching tijdens je werkzaamheden
- De mogelijkheid tot een vast dienstverband
- Een leaseauto
- Mogelijkheden voor een betaalde LIO
- De kans ervaring op te doen binnen verschillende scholen

Functie eisen

Je heb je 1e of 2e graad bevoegdheid behaald of je bent nog in opleiding. Je bent pedagogisch en didactisch vaardig, communicatief sterk, flexibel en je hebt plezier in je vak! Naast je passie voor Wiskunde wil je graag het verschil maken in het onderwijs en ben je een toegevoegde waarde voor het team.

recruiter van de vacature

Jan Peter Groeneveld

recruiter van de vacature

Jan Peter Groeneveld