Functioneel beheerder Key2 belastingen

  • Region friesland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category ict
  • remoteId 9006928
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Op zoek naar een zeer ervaren Functioneel/Applicatie Beheerder Key2Belastingen. Naast de gevraagde senioriteit is het een grote pré dat jij in staat bent om mensen te begeleiden.

De werkzaamheden van de senior Functioneel/Applicatie Beheerder zullen bestaan uit het beter inrichten en efficiënter inzetten van de Key2Belastingen applicatie. Hierdoor wordt een bijdrage geleverd aan de breedte en noodzaak om te besparen op de kosten van de bedrijfsvoering binnen de gemeente en het team Belastingen. Verder houd jij je bezig met de functionele wijzigingen vertalen naar organisatorische aanpassingen.

Bepaalde uitgangspunten van de genoemde afdeling zijn digitaal werken, standaardisatie in rapportages en brieven waardoor de gewenste efficiencywinst wordt behaalt. Eén van de belangrijkste behoeften is het vereenvoudigen van het systeem.

De applicatie moet gewijzigd worden in de inrichting waardoor het beter aansluit op de werkprocessen van het team belastingen, te weten; heffen, innen en waarderen van onroerende zaken.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die beschikt over de volgende vaardigheden en competenties:
- Aantoonbare ervaring met Key2Belastingen
- Aantoonbare ervaring als Senior Functioneel/Applicatie Beheerder
- Gemeente dan wel provinciale werkervaring
- Een relevante HBO opleiding
- Kunnen begeleiden van trainees
- Communicatief
- Analytisch
- Klantgericht

recruiter van de vacature

Martine Ufkes

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden