Docent Duits

  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs onderwijs-hbo/mbo
  • remoteId 107646
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Aller Anfang ist schwer... maar met jou als docent Duits spelen de leerlingen in geen tijd met de verschillende naamvallen en hun functies. Der, die, das... Wie?! Geen paniek, rustig blijven! Aus Schaden wird man klug!
Spelenderwijs breiden de leerlingen hun woordenschat uit en leren dat Duits dè taal is waarmee je fantastische begrippen kunt uitleggen zoals Kummerspeck en Torschlusspanik. Al dan niet doorspekt met een beetje Schadenfreude vanwege de leerkracht tijdens het leerproces.
Met je ongeremd enthousiasme verrijk je hun algemene kennis van Duitsland (Bratwurst, Schlagerfestivals, Bier und Lederhosen) met onder meer Goethe, Kant en Wagner.
Ben jij die vakidioot voor wie de Duitse taal geen geheimen meer heeft en bezit je tevens het eindeloze geduld van een goede docent?
Berg dan je Wanderlust op en contacteer Maandag®!

Of je nu net van de schoolbanken komt of al jaren voor de klas hebt gestaan, we hebben voor elk wat wils. Bij Maandag® verwelkomen we steeds enthousiaste professionals die een verschil weten te maken voor de volwassenen van morgen.

Wij bieden een groot netwerk aan mogelijke werkgevers binnen Limburg en een marktconform salaris. Er is steeds ruimte voor verdere ontwikkeling door mogelijke vergoedingen van opleidingskosten en online cursussen. Een leaseauto, vast dienstverband en flexibel werken behoren ook tot de opties.

Functie eisen

We kijken er naar uit om docenten Duits te ontmoeten tijdens een vrijblijvend gesprek waarin we verder kunnen ingaan op je voorkeuren en drijfveren, zodat we de juiste persoon kunnen matchen met de juiste job. Dat kan gaan van een job binnen het regulier basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, regulier voortgezet onderwijs, speciaal voortgezet onderwijs tot het mbo en hbo in de regio Limburg.

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden