Basisarts JGZ

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9024779

Over de functie

Wil jij je als arts verder ontwikkelen binnen de jeugdgezondheidszorg? Ben jij ondernemend en op zoek naar een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bij een mooie organisatie in de regio Amsterdam is er ruimte voor een bevlogen Basisarts.

Hier word jij blij van:
Een uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is. Binnen de jeugdgezondheidszorg ga jij aan de slag voor een betrokken organisatie. In deze functie ligt de focus op de bevordering van gezondheid en ontwikkeling bij een doelgroep tussen de 0 en 23 jaar. Op een doortastende wijze ga je te werk te gaan en maak je contact met de jongste kinderen, ouders/verzorgers en adolescenten. Juist vanwege de diversiteit past deze functie zo goed bij je. Vanuit verschillende locaties in regio Amsterdam ben je betrokken bij het proces van preventie, spreekuren en onderzoek tot verwijzingen en advies. Natuurlijk is er binnen deze interdisciplinaire organisatie ook aandacht voor jouw groei en ontwikkeling als professional. Voel jij je aangesproken en beschik je over een gezonde dosis humor? Dan kom ik graag met je in contact! Contact opnemen kan via rosanna.dehaan@maandag.nl of 06-83805665

Functie eisen

Hier worden wij blij van:
Je werkt graag samen met diverse disciplines. Je bent een bevlogen professional die zich verder wil ontwikkelen binnen de jeugdgezondheidszorg.
Natuurlijk moet je ook over een aantal basisvoorwaarden beschikken, zoals:
- een afgeronde studie geneeskunde;
- geldige registratie in het BIG-register;
- voor 24-36 uur per week, langere periode beschikbaar;
- ervaring met de doelgroep is een pré;
- en heb je ook nog een nieuwsgierige analytische houding, dan worden we helemaal gelukkig.

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan

recruiter van de vacature

Rosanna de Haan