Medewerker uitkeringsadministratie

  • Category financieel
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9024735

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Uitkeringsadministratie!

Binnen deze rol houd jij je bezig met het verwerken van rapportages in CivisionWIZ. Het is daarom belangrijk dat jij de nodige ervaring hiermee hebt. Daarnaast houd jij je bezig met het verwerken van wijzigingsformulieren, uitkeringen, debiteurenadministratie etc. Je maakt berekeningen met betrekking tot terugvorderingen en verrekeningen met het UWV. Kennis aanleveren van diverse bestanden aan bijvoorbeeld het CBS of het Inlichtingenbureau is ook aan jouw takenpakket toegevoegd.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op via 0613783156 of jelke.wolfs@maandag.nl en dan bespreken wij de mogelijkheden.

Over Maandag®

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag. Professionals bij Maandag® hebben groen bloed. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 1.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

Functie eisen

Wat moet je nog even weten voordat je mijn nummer draait?
• Je hebt ervaring als Uitkeringsadministrateur
• Minimaal 20 uur per week beschikbaar

recruiter van de vacature

Jelke Wolfs

recruiter van de vacature

Jelke Wolfs