Kinderverpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9024600

Over de functie

Ben jij kind aan huis op de afdeling kinderverpleegkunde?

Voor een fantastische opdrachtgever in de regio zoeken wij een kinderverpleegkundige met een ware passie voor kinderen. Omdat kinderen geen kleine volwassenen zijn is het dus ook heel belangrijk om niet alleen de beste zorg te bieden, maar ook te kunnen zorgen dat de kinderen zich vooral geen patiënt gaan voelen. Daarom ben je als kinderverpleegkundige niet alleen verantwoordelijk voor de zorg van je patiënten maar ben je ook een bron van rust en vertrouwen voor kind en ouders.

Omdat je verantwoordelijk bent voor de totale zorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar is het werk erg uiteenlopend. Je biedt hoog complexe zorg komt soms in aanraking met acute situaties waarin je snel zal moeten schakelen. Het is dus belangrijk dat je je hoofd koel houdt, vooral in deze lastige situaties!

Naast dit fantastische werk biedt Maandag® jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door gebruik te maken van de Maandag® Academy. Daar kun je een breed scala aan cursussen en trainingen volgen om zo het beste uit jezelf te halen!

Wat biedt Maandag® jou?

- Een goed salaris
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden
- Mogelijkheid tot vast dienstverband
- Flexibel werk vanuit een stabiele basis

Functie eisen

- Afgeronde HBO-V opleiding
- BIG registratie
- Flexibel (ivm diensten)
- Passie voor werken met kinderen

recruiter van de vacature

Christiaan Westers

recruiter van de vacature

Christiaan Westers