Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gehandicaptenzorg

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9024529

Over de functie

Als SPH’er binnen de gehandicaptenzorg ben je actief in de dagelijkse begeleiding van cliënten; voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar SPH’ers, hierom zit er een verscheidenheid in de doelgroepen waarmee je kan werken; dit kan uiteenlopen van LVB tot EVB, al dan niet in combinatie met een lichamelijke beperking. Ook bestaat de mogelijkheid om te werken met cliënten waarbij er sprake is van bijkomende problematieken, zoals hechtingsstoornis, NAH, autisme, psychiatrische problemen of verslavingsproblematiek.

Graag gaan we met jou in gesprek over waar jouw voorkeuren liggen binnen een functie van SPH, hoeveel uur jij graag per week werkt en over wat een reële reisafstand woon-werkverkeer is voor jou.

Functie eisen

• HBO diploma in MWD of SPH;
• Affiniteit en/of ervaring met de doelgroep.

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je diverse functies vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden jou een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, je wordt ingeschaald in FWG 40, op basis van ervaring wordt bepaald hoe je hierin wordt ingeschaald. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer, een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld tot de voorwaarden.

Wil jij in gesprek gaan over de mogelijkheden die er voor jou bij Maandag® zijn? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

recruiter van de vacature

Eileen Samshuijzen

recruiter van de vacature

Eileen Samshuijzen