Business Controller

  • Category financieel
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9024525

Over de functie

De omgeving waarin een gemeente opereert, is complex. Dit komt onder meer door de veranderende rol van de gemeente met een breder takenpakket als gevolg, bezuinigingen die moeten worden doorgevoerd en samenwerkingsverbanden met andere gemeenten. Wat belangrijk is, is dat de juiste dingen efficiënt gebeuren en dat de kosten hierbij in toom worden gehouden. Inzicht in de organisatie, kennis van de gemeentefinanciën en inhoudelijk op de hoogte zijn van alles wat er binnen de gemeente speelt zijn hierbij cruciaal.

Business Controller: hier zijn jouw skills nodig en dit is wat jij kunt.

Jij beschikt over zeer brede inhoudelijke kennis van gemeentelijke financiën en bedrijfsvoering. Je hebt oog voor politieke verhoudingen en hebt de verschillende structuren binnen de organisatie snel helder. Vraagstukken benader jij met een open en analyserende blik, waardoor je goed in staat bent om kritisch advies te geven.

Functie eisen

• Afgeronde WO-opleiding in (openbare) financiële, economische of bedrijfskundige richting.

• Ruime ervaring opgedaan binnen een gemeentelijke organisatie (denk aan 3-5 jaar).

• Veel ervaring met de Planning & Control cyclus.

• Ruime ervaring als adviseur van directies en managementteams.

Bovendien heb jij overtuigingskracht, sterke communicatieve vaardigheden en ben je geen persoon die afwacht, maar juist actie onderneemt.

Wat Maandag® jou te bieden heeft?

Bij Maandag® bruisen we van de energie. We weten van aanpakken en zien de maandag als een frisse start van de week. De kans om iets nieuws te doen. En dan hebben we het niet alleen over de eerste dag van de week; voor ons is het eigenlijk elke dag maandag.

Wij bieden je een marktconform salaris. Ook ontvang je een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Er zijn mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken en we hebben een eigen Maandag® Academy die trainingen op maat verzorgd.

Je maakt deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Finance te vergroten.

Past deze vacature toch niet bij jou? Geen probleem! Wij bieden volop interessante vacatures. Wil jij flexibel op uitdagende projecten werken, maar wil je ook de mogelijkheid van een vaste baan? Dan ben je ons aan het goede adres. Naast persoonlijke begeleiding, bieden wij uitgebreide opleidingsmogelijkheden en vakinhoudelijke ondersteuning op de Maandag® Academy. Kortom, met Maandag® maak jij het verschil.

recruiter van de vacature

Maru Palstra

recruiter van de vacature

Maru Palstra