Sociaal Consulent

  • Category woningcorporaties
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9024505

Over de functie

Wil jij het verschil maken in de buurt? En onderdeel zijn van de oplossing? Dan ben jij de sociaal consulent die wij zoeken! Als sociale alleskunner lever jij je bijdrage binnen de woningcorporatie en haal jij hier je plezier uit.

Voor maandag® zijn wij op zoek naar sociaal consulenten. Als sociaal consulent ben jij de contactpersoon in de wijk. Jij maakt het verschil in de buurten die onder jou vallen en bent onderdeel van de oplossing die geboden moet worden omtrent overlast. Het is van belang dat je goed contact onderhoudt met de buurtbewoners. Ook het contact onderhouden met politie, gemeenten en maatschappelijke instanties zijn onderdeel van jouw werkzaamheden. Gedurende jouw werkzaamheden spreek je bewoners aan op ongewenst gedrag, overlast dat ze veroorzaken en andere zaken. Je luistert naar de bewoners en hebt het over de sociale klachten die zij hebben om ze waar mogelijk zelf af te handelen of de juiste instanties in te schakelen. Daarnaast geef je advies over de leefbaarheid in de wijk en houdt je toezicht op de woningcomplexen. Als er kleine gebreken zijn los jij deze waar mogelijk op.
Spreekt deze functie jou aan? En ben jij communicatief sterk en sociaal vaardig? En zie jij het als een leuke uitdaging om alle betrokkenen te helpen?

Lees dan de verdere functie-eisen en stuur jouw CV en motivatie als deze overeenkomen!

Functie eisen

- MBO werk-denkniveau
- relevante recente werkervaring binnen een woningcorporatie
- kennis en ervaring van (bouw) techniek
- tijd en zin om voor 36 uur in de week aan de slag te gaan

recruiter van de vacature

Yara Kamps

recruiter van de vacature

Yara Kamps