Beleidsmedewerker RO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9024504

Over de functie

Met regelmaat is Maandag® Breda voor diverse gemeenten in de provincie Noord-Brabant op zoek naar een Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening. Afhankelijk van de opdracht kunnen de duur en het aantal uur verschillen.

In de functie van Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening behandel je (juridische) vraagstukken op het terrein van de ruimtelijke ordening. Je bent specialist op gebied van ruimtelijke ordening en de rol van aanspreekpunt en klankbord is je op het lijf geschreven. Daarnaast zorg je voor integratie van de doelstellingen van de gemeente en zie je erop toe dat deze worden nageleefd. Je informeert en adviseert collega's, initiatiefnemers en burgers in het proces rondom bestemmingsplanprocedures. Je begeleidt bestemmingsplanprocedures, beoordeelt je principeverzoeken en indien nodig vertegenwoordig je de gemeente bij de rechtbank of raad van state.

Functie eisen

- HBO opleiding, richting Planologie of Ruimtelijke Ordening
- 2-5 jaar gemeentelijke werkervaring in een soortgelijke functie
- Kennis van wetgeving, gemeentelijk beleid, procedures en het toepassen hiervan op het vakgebied
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor bestuurlijk politieke verhoudingen
- Je hebt een zakelijke, flexibele en klantgerichte instelling en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAR-UWO cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Herken jij je in bovenstaand functieprofiel? Reageer dan snel

recruiter van de vacature

Jeroen Duinhouwer

recruiter van de vacature

Jeroen Duinhouwer