Projectleider Gebiedsontwikkeling

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9024500

Over de functie

Wie wil werken in deze gemeente wil meer dan zomaar een baan. Jij houdt van aanpakken en wil je bezig houden met werk dat er toe doet.
Je werkt graag resultaatgericht maar in een zakelijke sfeer, houd van samenwerken en bent je bewust van de vele ontwikkelingen die er zijn binnen én buiten onze organisatie.

Een organisatie, die ze volledig ondersteunt en stimuleert om uitdagingen aan te gaan en kansen te creëren en te grijpen. Een flexibele organisatie die volop in beweging is en waar van alles gebeurt. Die begrijpt dat haar medewerkers uitdaging zoeken en ze daar waar mogelijk ondersteuning biedt om zich te ontwikkelen en te ontplooien.
Beschik jij over een flexibele instelling en veerkracht en herken je je in bovenstaande manier van werken? Dan maken wij in graag kennis met jou!

Het team Ruimtelijke Ontwikkeling vormt samen met het team Stadsbeheer de afdeling Beheer en Ontwikkeling. De collega’s binnen het team Ruimtelijke Ontwikkeling houden zich bezig met de werkvelden economie en toerisme, wonen, grondzaken, vergunningen, monumenten, geo-informatie, ruimtelijke projecten en ruimtelijke ordening Met veel enthousiasme en inzet werken wij aan de toekomst van onze dynamische en groeiende stad.

Als Projectleider Gebiedsontwikkeling ben je naast andere projecten in het bijzonder verantwoordelijk voor een drietal projecten:
• Een project gericht op de herontwikkeling / verkoop van 2 bedrijfspanden op een bedrijventerrein;.
• Het begeleiden van een onderzoek uitgevoerd door een marktpartij gericht op het al dan niet realiseren van een kleinschalig crematorium;
• Het begeleiden van een proces rondom de sanering en mogelijke herontwikkeling van een gemeentelijke bouwlocatie waarvan de bodem nu nog ernstig verontreinigd is.
In deze zelfstandige rol binnen het projectteam onderhandel je over inhoud en randvoorwaarden van opdrachten, draag je zorg voor de voortgang in financieel-economisch opzicht, het resultaat, de kwaliteit en stuur en bewaak je de uitvoering. Je overlegt en adviseert de teamleider en bespreek je met collega’s van andere teams en afdelingen over de noodzaak, voorbereiding en uitvoering van de projecten.
Je onderhandelt met marktpartijen, overleg je met inwoners en stakeholders over het project en zorg je ervoor dat overeenkomsten gesloten worden met marktpartijen. Daarnaast draag je zorg voor planningen, begrotingen en stel je rapportages en nota’s op voor het college B&W en de gemeenteraad.

Functie eisen

1. Minimaal afgeronde opleiding op HBO-niveau in de richting van bestuurskunde en bedrijfskunde.
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider in de afgelopen 5 jaar.
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met gebiedsontwikkeling in de afgelopen 5 jaar.
4. Aantoonbare werkervaring binnen een politiek-bestuurlijke omgeving.
5. Aantoonbare kennis en werkervaring met bedrijfsvoering op het gebied van personeel en financiën.

Denk jij dat deze functie jou op het lijf geschreven is en ben jij toe aan een frisse nieuwe uitdaging? Dan ontvang ik graag jouw CV!

recruiter van de vacature

Lois Engelschman

recruiter van de vacature

Lois Engelschman