Docent Nederlands

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9024469

Over de functie

Jij weet en begrijpt hoe belangrijk het is om jezelf correct te kunnen uiten in onze eigen taal. Dit is dan ook wat jij met veel liefde overbrengt aan de leerlingen! Van de d’s en de t’s naar het schrijven van teksten en brieven, met jouw ervaring als Docent Nederlands weet jij jouw kennis als geen ander over te dragen.

Jij weet en begrijpt hoe belangrijk het is om jezelf correct te kunnen uiten in onze eigen taal. Dit is dan ook wat jij met liefde overbrengt aan de leerlingen. Van de d’s en de t’s naar het schrijven van teksten en brieven, met jouw ervaring als Docent Nederlands weet jij jou kennis als geen ander over te dragen. Door jouw leuke en creatieve lessen zien jouw leerlingen ten slotte het vak Engels niet als plicht maar als plezier. Belangrijk is dat jij zowel vakdidactisch als pedagogisch sterk bent. Je staat stevig in jouw schoenen en vindt het leuk om aan verschillende niveaus les te geven.
Binnen Maandag® is er ruimte voor jou als docent Nederlands. Je zult werkzaam zijn in een gedreven lerarenteam van Maandag® en werkt mee aan de ontwikkeling van het onderwijs. Samenwerken met zowel de leerlingen, collega’s en ouders is jou op het lijf geschreven.

Wil jij jouw talenknobbel mengen met groen bloed, en zeker voor de klas staan? Voor het schooljaar 2017/2018 zijn wij druk op zoek naar docenten Engels! Wij zijn een frisse en verrassende organisatie die met jou in gesprek wilt komen om naar jouw wensen en behoeften te kijken.

Functie eisen

• Je hebt een eerste- of tweedegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands
• Je hebt ervaring met het doceren van Nederlands aan leerlingen binnen het VO of MBO
• Je bent vakinhoudelijk sterk en hebt bij voorkeur ervaring met examenklassen
• Je bent vakdidactisch en pedagogisch vaardig en beschikt over coachende vaardigheden

recruiter van de vacature

José van de Kamp

recruiter van de vacature

José van de Kamp