Medewerker Sociaal Wijkteam

  • Category sociaal domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9024449

Over de functie

Een veilige en prettige thuisomgeving, dat wil iedereen. Soms is dit niet altijd mogelijk en is daar efficiënte zorg bij nodig. Ben jij de schakel hierin?
Als medewerker van een sociaal wijkteam heb je te maken met verschillende problematiek binnen een huishouding. Een kind dat een probleem heeft op school, een ouder dat veel drinkt of misschien wel vereenzaming van een persoon. Aan jou de taak om het probleem te analyseren en om hulp op maat aan te bieden. Je schakelt hier de juiste instanties voor in en houdt hier de regie in handen. Hulpvragen worden onder andere op basis van het ZRM inzichtelijk gemaakt.

Ik ben op zoek naar die ervaren hulpverlener binnen het sociaal domein. Een doortastend persoon en aantoonbare kennis in deze regisserende rol is hierbij gewenst. Daarnaast heb jij kennis van de sociale kaart, gemeentelijke organisaties en relevante juridische wet- en regelgeving. Een relevante afgeronde HBO opleiding is tevens ook een vereiste. Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met maria.soerjaman@maandag.nl via 06-53793584

Functie eisen

Beschikbaar voor minimaal 32 uur

recruiter van de vacature

Maria Soerjaman

recruiter van de vacature

Maria Soerjaman