Verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9024431

Over de functie

Als verpleegkundige ben je werkzaam op de Cardiologie afdeling. Je hebt een passie voor het werken met mensen en doet graag een stapje meer. Op de afdeling worden patiënten behandeld van wie één of meerdere belangrijke organen verstoord worden. Hectiek op de afdeling is dan ook dagelijkse kost. Als verpleegkundige op de cardiologie afdeling kun jij de rust bewaren en snel handelen. Aan jou de taak om de patiënt te stabiliseren, zodat zij terug kunnen naar een andere afdeling of naar huis.

Wat biedt Maandag®?
Maandag® ontvangt regelmatig de vraag over het vervullen van deze functie en biedt daarom ook volop mogelijkheden. Ook biedt Maandag® jou een salaris conform de CAO die past bij jouw werkgebied en reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand. Dus wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan zeggen we: Tot Maandag®!

Wil jij graag werken binnen het ziekenhuis en je verder specialiseren op de Cardiologie afdeling? Voldoe jij daarnaast aan bovenstaande eisen? Aarzel dan niet en neem gelijk contact met ons op om de opties te bespreken!

Functie eisen

- Afgeronde opleiding MBO/HBO verpleegkundige
- Je bent BIG-geregistreerd
- Bereid tot het specialiseren tot CCU verpleegkundige

recruiter van de vacature

Nina Klunder

recruiter van de vacature

Nina Klunder