Vergunningverlener APV en Bijzondere Wetten

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9024427

Over de functie

Als vergunningverlener APV en Bijzondere Wetten ben je verantwoordelijk voor de advisering over, verlening en handhaving van alle vergunningen op het gebied van bouwen, milieu, openbare orde en veiligheid en bijzondere wetten. In ons team van bevlogen vergunningverleners hebben wij nog plek voor een betrokken vergunningverlener APV en Bijzondere Wetten.

In je rol als vergunningverlener zorg je ervoor dat het totale proces van vergunningverlening op basis van de Algemene plaatselijke verordening (APV) en bijzondere wetten snel en juist verloopt. Dit betekent dat je vergunningaanvragen toetst, informatie inwint bij interne en externe professionals, en de aanvraag - voorzien van een advies - afhandelt. Ook informeer je de betrokken organisaties en/of afdelingen over de afhandeling van de vergunningaanvraag.
Het resultaat van jouw werk is dat aan de aanvrager op tijd een deugdelijke vergunning verleend wordt dan wel - gemotiveerd - afgewezen wordt. Wat de uitkomst van de aanvraag ook is, de aanvrager houdt het gevoel over dat je meegedacht hebt bij de aanvraag en dat er op tijd en adequaat gehandeld is.

Als vergunningverlener ben jij voor de aanvrager de contactpersoon van de organisatie, jij voelt jezelf aangesproken om die aanvraag snel en in goede banen te leiden. Heb jij een duidelijke visie op het terrein van vergunningverlening en weet jij die met overtuiging op anderen over te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

• Afgeronde MBO/HBO opleiding bijvoorbeeld administratief juridisch, aangevuld met vakgerichte opleidingen;
• Minimaal 2 jaar recente werkervaring als Vergunningverlener binnen een gemeentelijke organisatie;
• Beschikbaar voor 24, 32 of 36 uur;
• Kennis van de regelgeving APV en Bijzondere Wetten.

Voor deze functie gelden de volgende competenties:
• stressbestendig, organiseren, resultaatgericht, accuratesse en informeren.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Jeroen Duinhouwer

recruiter van de vacature

Jeroen Duinhouwer