Obstetrieverpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9024229

Over de functie

Als obstetrieverpleegkundige ondersteun je de gynaecoloog en verpleeg en verzorg je zwangere, bevallende patiënten en kraamvrouwen. Dit kan komen omdat de zwangerschap, bevalling of kraambed niet zonder slag of stoot verloopt. Je helpt de patiënten bij het eten, wassen en de uiterlijke verzorging. Op het moment dat het wonder van de bevallig plaatsvindt help je de gynaecoloog met het op aarde zetten van de kleine spruit. Verder geef je injecties en observeer je de wond van een eventuele keizersnede van bloedverlies. Daarnaast hou je nauwlettend de gezondheid van moeder en kind in de gaten.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Functie eisen

- Je hebt een minimaal een MBO verpleegkundige diploma.
- Je bent sociaal en hebt empathie.
- Je bent flexibel inzetbaar.
- BIG registratie.
- Je hebt liefde voor zorgen!

recruiter van de vacature

Xavier Pocorni

recruiter van de vacature

Xavier Pocorni