Projectleider Informatievoorziening

  • Category ict
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9024417

Over de functie

Onze opdrachtgever in de omgeving van Den Bosch beweegt zich richting aan opgavegestuurde netwerkorganisatie. Dit vraagt o.a. om betere stuurinformatie. Binnen de organisatie lopen diverse projecten die hier een bijdrage aan leveren. Om aanvullend op de huidige rapportages (capaciteit en kosten) ook de beweging naar meer integrale rapportages te versnellen en de verbinding aan te gaan met de inhoud om beleidsinhoudelijke prestaties te kunnen rapporteren, zijn we op zoek naar een projectleider “Informatievoorziening: Sturen op basis van integrale managementrapportage”.

De opdracht

Als projectleider werk je vanuit het programma “Beweging in de Organisatie”, pijler 3 'een organisatie die ondersteunt', en ben je verantwoordelijk voor:
• Het opstellen en uitvoeren van de aanpak voor deze klus
• Onderdeel van de aanpak is het intensiveren van de samenwerking met diverse belanghebbenden om beleidsprestaties aan de voorkant meetbaar te maken en in lijn te brengen van de (vernieuwde) opgave-structuur en begrotingsterreinen.
• Het opzetten van een centrale en uniforme administratie voor het registreren van beleidsinhoudelijke prestatie-indicatoren.
• Het voorbereiden en functioneel onderzoeken van en komen tot een keuze uit de (potentiële) systemen in huis en op de markt voor het bijhouden van de administratie van prestatie-indicatoren. Hierbij dient rekening gehouden te worden met de verbinding en/of integreerbaarheid met al aanwezige systemen (o.a. SAP/4 HANA, digitalisering Planning & Control, etc.).
• Het vormgeven, opstellen en laten vaststellen van processen met betrekking tot het bij- en onderhouden van deze administratie. Deze processen moeten waarborgen dat de administratie juist en volledig is en beschrijft de taken en verantwoordelijkheden van de diverse spelers.

Het betreft een opdracht voor 28 uur per week, startend 2 oktober 2018 en eindigend 2 juli 2018. Een optie tot verlenging is hierbij aanwezig.

Functie eisen

• Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van informatievoorziening of een financieel-economische uitergrond
• Jij hebt minimaal 1 jaar aantoonbare, intensieve werkervarin g met SAP / 4 HANA
• Jij beschikt over minimaal 4 jaar ervaring met het opzetten van soortgelijke trajecten op het gebied van prestatie indicatoren, gericht op de centrale sturing met KPI’s (beleidsinhoudelijke prestaties, aansluitend bij huidige rapportages op capaciteit en kosten)
• Aantoonbare ervaring op het snijvlak van de P&C-cyclus en d evertaling naar (ICT-) systemen bij een publieke organisatie
• Daarnaast ben jij een verbinder, enthousiasmerend en pragmatisch ingesteld

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de publieke sector blij en beter van, maar jij ook! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen CAR-UWO).
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Aarzel niet en neem contact op!

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers