Bibob toetser

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9024369

Over de functie

Voor een gemeente in Noord-Brabant komen wij graag in contact met een Bibob-toetser. In de rol als Bibob-toetser voer je zelfstandig onderzoek uit aan de hand van de Wet Bibob. Je verzamelt ten behoeve van je onderzoek (vertrouwelijke) informatie uit open en gesloten bronnen, zoals politie- en justitie-informatie. Je bent in staat om in korte tijd de veelheid aan binnengekomen informatie adequaat te beoordelen en te analyseren. Op basis van deze beoordeling en analyse stel je een gemotiveerd schriftelijk advies op voor de vergunningverlener. Hierin geef je aan welke mate van gevaar er bestaat dat een vergunning, subsidie of aanbesteding zal worden gebruikt voor criminele doeleinden. Je hebt in je werk veelvuldig contact met ambtenaren en daarnaast met informatieleveranciers bij welke je informatie opvraagt of hebt opgevraagd. Wettelijke kaders, geformuleerde beleidslijnen, procesbeschrijvingen en werkinstructies zijn van belang bij het uitvoeren van je werk. Je legt verantwoording af aan de unitleider over de inhoud en de kwantiteit van je werkzaamheden.

Voor deze functie dien je minimaal 20 uur per week beschikbaar te zijn. Voldoe je aan onderstaande functie-eisen, dan ontvangen wij graag je CV en een gemotiveerd advies waarom jij voor deze functie in aanmerking komt.

Functie eisen

Functie-eisen
• Je hebt minimaal hbo-niveau, een afgeronde opleiding MER (management, economie en recht), bedrijfseconomie, rechten of een vergelijkbaar opleidingsniveau.
• Je hebt affiniteit met veiligheid en justitie. Je hebt zeer goede kennis van het toepassen van wet- en regelgeving en bent eveneens in staat om financiële en fiscale constructies te lezen en te analyseren.
• Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
• Je past grammaticale regels op de juiste wijze toe en kan teksten helder opbouwen en structureren.
• Je hebt vaardigheid in het hanteren van geautomatiseerde systemen.
• Je hebt inzicht in de administratieve organisatie en in het plannen en organiseren van de werkzaamheden.
• Je weegt (nieuwe) gegevens en mogelijke handelswijzen tegen elkaar af in het licht van juridisch relevante criteria, en komt tot een realistische beoordeling.
• Je kunt de meest relevante gegevens naar voren halen uit een grote hoeveelheid informatie, snel relevante details onderscheiden van niet relevante details en nauwkeurig en systematisch werken.
• Je draagt bij aan een gezamenlijk resultaat van de unit, ook wanneer geen direct eigen functioneel belang aanwezig is en je zet je in om samen met anderen doelen te bereiken.
• Je bent goed geïnformeerd over maatschappelijke en politieke ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren.

Voor deze functie gelden de volgende competenties:
• integriteit, samenwerken, omgevingsbewust, juridische probleemanalyse, oordeelsvorming en besluitvaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAR-UWO cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Jeroen Duinhouwer

recruiter van de vacature

Jeroen Duinhouwer