Projectcontroller

  • Category financieel
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9024366

Over de functie

Robuuste project-control: daar sta jij voor. Jij bent een ervaren Projectcontroller die alle 'metertjes' nauwlettend in de gaten houdt. Jij weet het overzicht goed te behouden - ook in hectische periodes. Binnen het project ben jij de persoon die zorgt voor een adequate inrichting van de informatiestromen van de projectenportfolio. Dit is inclusief de ondersteunende IT-applicatie (SAP) en in samenhang met de financiële administratie. Als Projectcontroller geef je strategische adviezen aan de programmamanager het MT omtrent de risicobeheersing van het project. Projectmedewerkers stuur je inhoudelijk aan en coach je on the job. Tevens adviseer je de teamleider over de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die nodig zijn.

In de rol van Projectcontroller heb je een kritische, maar open blik en ben je voortdurend op zoek naar verbeteringen in de werkprocessen die weer kunnen bijdragen aan het versterken van projectbeheersing.

Functie eisen

• Afgeronde Hbo-opleiding in een financiële of economische richting, plus MBA.

• Minimaal 5 jaar ervaring met inrichting, implementatie, uitvoering en project-control.

• Minimaal 3 jaar ervaring met Excel en SAP of vergelijkbaar in de afgelopen 10 jaar.

• Minimaal een jaar ervaring als strategisch Projectcontroller bij een provinciale organisatie.

• Minimaal een jaar ervaring met het opzetten van sturings- en verantwoordingsinformatie voor projecten.

Daarnaast is het van belang dat je een motivatiebrief maakt waarin je aangeeft waarom je deze functie ambieert. Je geschiktheid hoef je hier niet in te noemen; dat moet al blijken uit je cv. Belangrijk is dat je uitlegt waarom je deze rol van Projectcontroller nastreeft. Deze brief kun je rechtstreeks naar onderstaand e-mailadres sturen. Vergeet niet om duidelijk je naam te vermelden in deze brief.

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris. Ook ontvang je een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Wij bieden mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken en hebben een eigen Maandag® Academy die trainingen op maat verzorgd.

Je maakt deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van Finance te vergroten.

recruiter van de vacature

Maru Palstra

recruiter van de vacature

Maru Palstra