Beleidsmedewerker RO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9024361

Over de functie

Ben jij beschikbaar als ervaren Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bij een gemeente in Noord-Nederland ligt een interessante rol klaar voor een ervaren Beleidsmedewerker RO. Je zal je bezig houden met het coördineren van bestemmingsplannen en de actualisatie daarvan. Daarnaast vervaardig je waar mogelijk bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen. De werkzaamheden zijn daarnaast gericht op stedelijke vernieuwing.

Functie eisen

- Juridische/Planologische opleiding afgerond
- 5 jaar ervaring als Juridisch Beleidsmedewerker RO binnen een gemeente of andere overheidsinstelling

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten.
We hebben op dit moment ook vergelijkbare mogelijkheden in de regio Drenthe.

Wij hebben mogelijkheden voor vaste dienstverbanden, maar daarnaast is er ook ruimte voor ZZP-ers. Wil jij meer weten of je interresse kenbaar maken? Neem dan contact op met mij via 06-13160707/ellemijn.jonk@maandag.nl

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk