Beleidsmedewerker RO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9024361

Over de functie

Vanaf het nieuwe jaar beschikbaar als ervaren RO-er? Of toe aan een nieuwe stap als Beleidsmedewerker RO? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij een gemeente in Noord-Nederland ligt een rol klaar voor een ervaren Beleidsmedewerker RO. Je zal je bezig houden met een aantal ruimtelijke werkzaamheden , zoals het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen, opstellen en begeleiden van bestemmingsplannen, het begeleiden van diverse ontwikkellocaties en overige binnen het team voorkomende RO werkzaamheden. Er wordt iemand gevraagd met ervaring in Proces- en Projectmatig werken, die omgeving bewust is.

Functie eisen

  • Juridische/Planologische opleiding afgerond
  • 3jaar ervaring als Juridisch Beleidsmedewerker RO binnen een gemeente of andere overheidsinstelling

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten.

Wij hebben mogelijkheden voor vaste dienstverbanden, maar daarnaast is er ook ruimte voor ZZP-ers. Wil jij meer weten of je interresse kenbaar maken? Neem dan direct contact op met mij via 06-13160707/ellemijn.jonk@maandag.nl

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk