Werkvoorbereider

  • Category bouw en civiel
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9024337

Over de functie

Voor een van onze gemeentes ben ik op zoek naar een civiel technisch ontwerper met constructieve ervaring! De afdeling richt zich op de realisatie van ruimtelijke projecten. Hierbij pak jij de werkvoorbereiding op je. Je vertaalt het ruimtelijk plan naar een technisch maakbaar plan en stelt hiervoor een uitvoeringscontract op.

Dit doe je in de rol van tekenaar en technisch ontwerper, maar ook kun jij de taak van contractopsteller op je nemen. In de rol van tekenaar worden bepaalde ontwerpen en situaties verder uitgewerkt en gedetailleerd. De technisch ontwerper integreert alle ruimtelijke aspecten. Denk hierbij aan ondergrondse infra, zoals kabels en riolering en bovengrondse infra, zoals het OV en straatmeubilair. De contractopsteller vertaalt het uitvoeringsontwerp naar een bestek.
De functie biedt hierdoor veel afwisseling en uitdaging, daarvoor moet je natuurlijke het nodige in huis hebben! Binnen jouw functie werk je veel samen met diverse adviseurs. Belangrijk is dat je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

We bieden je een interessante werkomgeving, met veel ruimte voor creativiteit en mogelijkheden om te vernieuwen. Naast ontwikkelingen doorvoeren binnen de gemeente, zijn er ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding richting Civiele techniek
- Minimaal 2 jaar werkervaring als werkvoorbereider of civieltechnisch ontwerper, opgedaan in de afgelopen 5 jaar
- Vanaf 25 september 36 uur per week beschikbaar

recruiter van de vacature

Babeth Hollander

recruiter van de vacature

Babeth Hollander