HBO Verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9024331

Over de functie

Je hebt ambitie is om als (pas afgestudeerde) HBO-verpleegkundige het verschil te willen maken ten aanzien van uitstekende patiëntenzorg. Je wilt werken aan een nog betere kwaliteit, patiëntveiligheid en patiënttevredenheid. Je (h)erkent het belang van een goede registratie in relatie tot aantoonbare kwaliteit en draagt dit ook uit, ook als het druk is. Je wilt doorgroeien naar een baan als verpleegkundige op een vaste (specialistische) afdeling binnen het ziekenhuis.

Functie eisen

Wij vragen:
Dat je minimaal ½ tot 1 jaar klinische ervaring hebt en/of een positief afgeronde klinische stage. Ook ben je flexibel, je hebt een positief kritische houding en kunt prioriteiten stellen. Je hebt een helikopterview voor de coördinatie van zorg rondom meerdere patiënten en je bent in het bezit van een gezonde dosis nieuwsgierigheid en zelfstandigheid.
Zie jij uitdaging in deze functie en ben je toe aan een maandag waarbij je fluitend naar je werk gaat? Dan is het tijd om je te leren kennen! Stuur je cv met korte motivatie naar mo.zahawe@maandag.nl of bel 06-82227930.

recruiter van de vacature

Mo Zahawe

recruiter van de vacature

Mo Zahawe