Bid Manager

  • Category maandag intern
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9024306

Over de functie

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector.
Landelijk actief met 20 vestigingen. Staat als een huis, maar wij bouwen door.

Hoe we dit doen? Persoonlijk, menselijk, strak georganiseerd. Decentrale aansturing. Lokale zelfstandigheid. Hoog ambitieniveau, lef en vooral verrassend!

Het Aanbestedingsteam heeft het druk, heel druk. Daarom zoeken wij een energieke en verbindende Bid Manager die werkzaam is voor alle vestigingen van Maandag®.

Wat ga je doen?
Als Bid Manager weet jij alles over de tijdslijnen, procedures, commerciële en inhoudelijke vereisten van aanbestedingen binnen de overheid. Wij hopen natuurlijk dat je hiermee precies weet wat wij bedoelen. Voor de duidelijkheid geven we je toch een korte toelichting. Je schrijft aanbestedingen, stelt samenwerkingsovereenkomsten op, brengt alle aanbestedingen en aflopende samenwerkingsovereenkomsten in kaart, je verzamelt relevante informatie en vertaalt deze in je proces. Daarnaast ben je een echte adviseur naar onze Maandag® collega’s van de verschillende vestigingen in het land.

Functie eisen

Wat neem je mee en wie ben je?
Een rugzak vol enthousiaste verhalen over je eerdere ervaring als Bid Manager, teksten schrijven is helemaal jouw ding en dat gaat je prima af, je bent een netwerker je weet met wie je moet schakelen om de juiste informatie te krijgen en uiteraard ben je procesmatig meer dan goed.

Daarnaast beschik je over:
• Intelligentie op Hbo niveau;
• Minimaal 4 jaar werkervaring als Bid Manager, binnen de commerciële arbeidsbemiddeling zou fijn zijn;
• Reislust; je standplaats is Utrecht, ook werk je vaak op onze overige locaties in het land
• Tijd in je agenda om 40 uur per week te werken.

Wij bieden:
Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad, elke maand vers geld op je bankrekening, fijne arbeidsvoorwaarden en een appeltje voor de dorst na je pensionering. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.

recruiter van de vacature

Mariske Frieser

recruiter van de vacature

Mariske Frieser