Uitvoerder Bouw

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9024131

Over de functie

Houd jij het overzicht? Zorg jij ervoor dat het werk op de bouwplaats in de eerste plaats elke dag volgens planning en plan verloopt?

Als uitvoerder in de bouw ben je betrokken bij de uitvoering van het gehele bouwproject. Binnen het projectteam geef jij leiding aan de betrokken bouwplaats medewerkers. Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van het werk, denkt mee met de organisatie en bent direct betrokken bij de voorbereiding van nieuwe projecten. Op basis van het bestek en de tekeningen voer je het project uit binnen het gestelde budget.

Binnen de afwisselende functie van uitvoerder draag je zorg voor de dagelijkse organisatie op de bouwplaats. Je kunt vooruit kijken en meedenken over het projectkwaliteitsplan. Daarnaast signaleer je meer en minderwerk en zorg je voor een tijdige en accurate aanlevering en bewaking van de administratie. Je bent goed in het bewaken van een strakke planning en je bent niet bang keuzes te maken. Tevens beschik je over sterke contactuele en communicatieve vaardigheden, ben je gefocust op kwaliteit en veiligheid en beschik je over leidinggevende capaciteiten.

Functie eisen

• MBO of HBO Bouwkunde
• Enige ervaring in een soortgelijke functie
• Bouwtechnisch inzicht

Heb ik je interesse gewekt? En voldoe jij aan de bovenstaande eisen voor de functie van Werkvoorbereider Cultuur- en Civiele Techniek? Dan kom ik graag met je in contact.
Is dit toch niet helemaal jouw droombaan, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in de civiele techniek? Ook dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Marit Duits

recruiter van de vacature

Marit Duits