Toetsend Constructeur

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9024127

Over de functie

Heb jij ervaring met het toetsen van aanvragen op grond van de wet- en regelgeving op constructieve veiligheid en ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de overheid?

Als toetsend constructeur binnen de gemeente verzorg je de toetsing van constructieve berekeningen en tekeningen aan het bouwbesluit. Je gaat in gesprek met klanten om hen te adviseren over de constructiemogelijkheden, materiaaltoepassing en detaillering.

Je bent verantwoordelijk voor het toetsen van adviesrapporten op aspecten als sterkte, stijfheid, stabiliteit en samenhang. Een brede en technische kennis van bouwconstructies is in deze functie van het allergrootste belang. Je hebt daarom ook al enige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

Functie eisen

- HBO Bouwkunde, bij voorkeur aangevuld met ABW
- Gemeentelijke werkervaring
- Kennis bouwbesluit en WABO

Heb ik je interesse gewekt? En voldoe jij aan de bovenstaande eisen voor de functie van Werkvoorbereider Cultuur- en Civiele Techniek? Dan kom ik graag met je in contact.

Is dit toch niet helemaal jouw droombaan, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in de civiele techniek? Ook dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Marit Duits

recruiter van de vacature

Marit Duits