Werkvoorbereider Cultuur en Civiele Techniek

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9024120

Over de functie

Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding. Weet jij de puntjes op de i te zetten in de voorbereiding van cultuur- en civieltechnische projecten en zo mee te bouwen aan de weg naar succes?

Als werkvoorbereider bij een ingenieursbureau ben je van ontwerp tot uitvoering betrokken bij het project. Je zet je in binnen de gebieden infra, groen of multidisciplinaire projecten van andere afdelingen. Binnen het projectteam ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van de vraagstukken. Hiervoor schrijf je offertes, maak je de planning en maak je technische en financiële overzichten. Je voelt je thuis in de cultuur van een ingenieursbureau en hebt affiniteit met de groene ruimte.

Binnen deze afwisselende functie van werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte voorbereiding van de projecten en je blijft gedurende het hele project de uitvoering begeleiden. Tevens beheer je de projectadministratie en onderhoud je contact met opdrachtgevers en leveranciers/onderaannemers.

Functie eisen

• MBO of HBO diploma Cultuur- of Civiele Techniek (of gelijkwaardig)
• Ervaring met infrastructurele en groene projecten
• Kennis van de RAW systematiek en de UAV-GC

Heb ik je interesse gewekt? En voldoe jij aan de bovenstaande eisen voor de functie van Werkvoorbereider Cultuur- en Civiele Techniek? Dan kom ik graag met je in contact.

Is dit toch niet helemaal jouw droombaan, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in de civiele techniek? Ook dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Marit Duits

recruiter van de vacature

Marit Duits