Psychiater

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region limburg
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9024060

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar een psychiater. Het betreft een ziekenhuis die versterking zoeken bij een transitie waarbij jij een steentje kan bijdragen aan de inrichting van de zorg.
Het uitgangspunt van deze afdeling is een kortdurende opname in een beschermde omgeving. Eigen regie en zorg gericht op herstel staan hierbij voorop. In samenwerking met collega-psychiaters ben jij verantwoordelijk voor medisch-psychiatrische zorg voor de acute klinische zorg patiënten.

Functie eisen

- Big geregistreerd als psychiater en als medisch specialist bij RGS.
- Bekend met het shared caseload principe

Aan de slag via Maandag®?
Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je voor langere periode bij dit ziekenhuis beginnen. Na deze opdracht helpen wij je graag verder naar een volgende uitdaging. Ben jij freelance of ZZP’er? Dan ga ik ook graag het gesprek met je aan en licht ik graag toe wat Maandag® voor jou kan betekenen.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 netto per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Nathalie Puts

recruiter van de vacature

Nathalie Puts