Recruiter Voortgezet Onderwijs

Top job
  • Category maandag intern
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9023997

Over de functie

Maandag® is de detacheerder in de publieke sector en ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Recruiter Voortgezet Onderwijs.
Wij zijn op zoek naar mensen met sales in hun bloed die hun energie halen uit het behalen van resultaten. Die het belangrijk vinden om stappen te maken in hun carrière. Ervaring heb je bij ons niet nodig, want wij hebben een eigen academy die zich continu bezig houdt met het ontwikkelen van onze Recruiters en Accountmanagers.

Nog steeds nieuwsgierig ? Lees dan snel verder over hoe de dag van onze Recruiter Karlijn Verhagen eruit ziet:

Hoe ziet de dag van een Recruiter bij Maandag® eruit?
Ik begin de dag met mijn mailbox. Hierin komen vragen vanuit mijn professionals binnen, sollicitaties op mijn vacatures die online staan en interne communicatie. Na een kort en efficiënt overleg met mijn Accountmanagers ga ik aan de slag met de vacatures die we op dat moment hebben. Ik zet verschillende lijntjes uit met als doel het maken van de juiste match!

Wat zijn nog meer werkzaamheden die bij de functie van Recruiter bij Maandag® horen?
Ik publiceer vacatures van concrete aanvragen en/of ter werving, dit gebruik ik voor mijn pool opbouw van professionals. De CV’s die binnenkomen via de website, LinkedIn en verschillende jobboards neem ik in behandeling en met interessante profielen plan ik een kennismakingsgesprek. In zo’n gesprek zoom ik in op iemands ervaringen, karakter en werkwensen. Ik kan wel zeggen: ‘geen dag is hetzelfde bij Maandag®.’

Wat moet een goede Recruiter in huis hebben?
Als Recruiter weet je door middel van searchen, netwerken, hunten en het beheren van jouw relaties een uitstekende pool op te bouwen. Jij bent de persoon die het verschil maakt en alle touwtjes in handen heeft. Je kent jouw verantwoordelijkheden en krijgt hierdoor een hoge mate van vrijheid in de manier waarop jij jouw doelen behaald. Jouw commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat je zo veel mogelijk matches maakt en is de sleutel tot succes.

Kun je wat vertellen over de sfeer binnen het team?
Het team van Maandag® Arnhem kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.

Functie eisen

• Afgeronde HBO opleiding
• Minimaal 32 uur beschikbaar
• Je bent zelfstandig, ondernemend, ambitieus en sales gedreven
• Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus

Wat bieden wij bij maandag®?
• Elke maand een goed vast salaris en een ongelimiteerd flexibel deel
• Naar eigen inzicht vakantiedagen opnemen
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, cursussen en een breed scala aan salestrainingen
• Ondernemende omgeving en energieke en gedreven collega's
• Grote feesten en salestrips naar het buitenland

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd